DIN PERSONLIGE &
LOKALE KERNERÅDGIVER

Dit gode renommé
er også vores gode renommé.

Vi driver registreret revisionsvirksomhed, der leverer kvalitetsydelser til kunderne til konkurrencedygtige priser.

A/S REVISION HATTING

Hvorfor bruge os?

Prisbevidste

Vi sætter altid rette mand eller kvinde på din opgave. Det betyder, at du aldrig betaler dyre kroner for overkvalificeret rådgivning, der kunne gøres billigere og også langt bedre af en medarbejder med den rette kompetence.

DU HAR DOG ALTID SAMME KONTAKTPERSON, DER KENDER DIG OG DIN VIRKSOMHED.

Den rette størrelse

Vi er ikke en af de store, men vi er større end de små. Det betyder, at du bliver mødt i øjenhøjde af nytænkende rådgivere, der har sat sig ind i både din virksomhed, i lovgivningen og i de nyeste tendenser. Vi følger op og følger med.

VI LÆGGER ALTID DE MULIGHEDER FREM, DER SÆTTER DIG PÅ FORKANT MED UDVIKLINGEN.

Erfaring

Med over 30 års erfaring har vi erfaring som de ældste, men er nysgerrige som de yngste. Vi er et Registreret Revisionsselskab og kan dermed tilbyde dig den helt nødvendige sparring i takt med, at dine behov vokser.

VI KOMMER IND, DÉR HVOR DU MISTER OVERBLIKKET, MEN HAR BRUG FOR INDSIGT.

Historie

Niels Erik Jensen startede firmaet 1. juli 1988, hvor han havde afsluttet uddannelsen til registreret revisor - men fik først registreringen i 1989 pga. alderskravet på 25 år. I starten drev han firmaet samtidigt med et halvdagsjob i et andet revisionsfirma. I 1990 tog han springet og gik på "fuld tid". Herefter er udviklingen gået godt fremad, således at der i dag er 9 ansatte.

Virksomheden har haft stigning i omsætning og kundekreds hvert år siden starten i 1988 og opfyldte i 1998 / 99 Dagbladet Børsens betingelser for at være med i deres Gazelle klub for vækstvirksomheder. Den årlige kundetilgang var på mere end 30 erhvervskunder.

I 1993 blev firmaet omdannet til anpartsselskab for derefter allerede i 1995 at blive omdannet til aktieselskab. Moderselskabet A/S Jenner Jensen er etableret i 2001. Niels Erik Jensen er eneaktionær.

 

VI BETJENER I ØJEBLIKKET CA. 400 ERHVERVSKUNDER.

Vi er revisor for godt 130 private andelsboligforeninger, hvor vi har specialiseret os i udarbejdelse af årsbudget, driftsbudget, lovpligtige nøgleoplysninger samt rådgivning og vejledning omkring låneomlægninger.

A/S REVISION HATTING